Corona

Verhuur van het groepsverblijf

Op dit moment wordt het groepsverblijf niet in zijn geheel verhuurd. Wel is het mogelijk om de slaapkamers te boeken op basis van een bed and breakfast constructie. De slaapkamers hebben elk hun eigen ingang en eigen sanitair en zijn daarom geschikt voor gezinnen. Zo kunt u er toch nog even op uit! Voor meer informatie klik hier!

Vanwege het coronavirus verwachten wij van u het volgende:

 • Bij aankomst mag er 1 persoon de receptie betreden.
 • U bent alleen welkom als u op het gehele terrein 1,5 meter afstand houdt!
 • Gebruik zoveel mogelijk uw eigen sanitair, als u het gezamenlijke sanitair gebruikt, maak het na gebruik schoon.
 • Zoals de SVR voorschrijft nemen wij aan dat u uw eigen hygiëne spullen mee heeft, voor bijvoorbeeld het toilet, zodat u geen spullen van iemand anders hoeft te gebruiken, gebruik bijvoorbeeld niet de algemene zeep omdat iedereen daar aanzit etc.
 • Leef de regels na vanuit het RIVM
 • De adviezen van dit moment nog even op een rij:
   –    Schud geen handen.
   –    Was regelmatig en goed je handen.
   –    Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
   –    Gebruik papieren zakdoekjes, houdt 1,5 meter afstand

Beneden in de eetkeuken hebben we de tafels op 1,5 meter afstand gezet, zodat iedereen afstand kan bewaren. (Tevens kunt u hier ook loungen wat boven in de nieuwe zitruimte ook mogelijk is) In de extra zitruimte boven, de huiskamer, is er ook genoeg ruimte, ook om de groep eventueel te splitsen met etenstijd etc. Er is in ons groepsverblijf  genoeg ruimte om afstand te houden van elkaar.

Bij de kranen hangt een protocol om je handen goed te wassen, tevens hangt er overal informatie om de richtlijnen te waarborgen. Hier zullen wij op toezien, zoals de overheid wenst.

 Op het terras buiten zetten we kleinere tafels  neer die op 1,5 meter afstand staan.

Op het terras staan nu losse tafels en stoelen in plaats van banken en grote tafels. De eetkeuken beneden, daar zijn de tafels opgedeeld in groepjes.

Aan elke tafel kunnen 4 personen eten. Indien jullie niet uit hetzelfde huishouden komen dan kunnen jullie met minder personen aan de tafels zitten. Tevens is er tape op grond om de afstand te waarborgen, tussen de keuken en de andere van de groep.

De slaapkamers hebben we aangepast. Bij de stapelbedden ligt er een persoon onderin met zijn hoofd naar de linkerkant en degene die bovenin slaapt slaapt met zijn hoofd naar de rechterkant.

Tevens hebben wij een extra kamer gerealiseerd! Deze stond op de planning voor de winter 2020/2021, maar die is nu vervroegd klaar!(slaapkamer Yokohama)

Deze kamer heeft net als de andere bovenslaapkamers eigen sanitair. Uit de 18 persoonsslaapkamer zijn bedden gehaald, dat is nu een 12 persoons slaapkamer.

Ook in deze kamer is de 1,5 meter nu gewaarborgd. De 2 slaapkamers beneden hebben gedeeld sanitair. Maar dit wordt ook veranderd, de kamer Friendship en White Dream krijgen eigen sanitair.

Per kamer, hangt er een briefje op de deuren van de toiletten en de douches waarop staat bij welke kamer deze horen. De nieuwe huiskamer/relaxruimte boven  daar moet ook de 1,5 meter gewaarborgd worden, dit wordt  aangegeven met tape op de grond, waar je wel en niet mag zitten.

We hebben dus 6 slaapkamers met eigen sanitair! 5 slaapkamers voor 6 personen en 1 slaapkamer voor 12 personen. Tevens hangen er overal stickers om de 1,5 meter te waarborgen. De groep is zelf verantwoordelijk dat de 1,5 meter gewaarborgd wordt, in het hele verblijf en daarbuiten.

Bij niet waarborgen moeten wij u de toegang tot de accommodatie ontzeggen.