Corona

Verhuur van het groepsverblijf

Op dit moment wordt het groepsverblijf niet in zijn geheel verhuurd. Wel is het mogelijk om de slaapkamers te boeken op basis van een bed and breakfast constructie. De slaapkamers hebben elk hun eigen ingang en eigen sanitair en zijn daarom geschikt voor gezinnen. Zo kunt u er toch nog even op uit! Voor meer informatie klik hier!

Vanwege het coronavirus verwachten wij van u het volgende:

 • Bij aankomst mag er 1 persoon de receptie betreden.
 • U bent alleen welkom als u op het gehele terrein 1,5 meter afstand houdt!
 • Gebruik zoveel mogelijk uw eigen sanitair, als u het gezamenlijke sanitair gebruikt, maak het na gebruik schoon.
 • Zoals de SVR voorschrijft nemen wij aan dat u uw eigen hygiëne spullen mee heeft, voor bijvoorbeeld het toilet, zodat u geen spullen van iemand anders hoeft te gebruiken, gebruik bijvoorbeeld niet de algemene zeep omdat iedereen daar aanzit etc.
 • Leef de regels na vanuit het RIVM
 • De adviezen van dit moment nog even op een rij:
   –    Schud geen handen.
   –    Was regelmatig en goed je handen.
   –    Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
   –    Gebruik papieren zakdoekjes, houdt 1,5 meter afstand

We zijn bezig met een 6de slaapkamer. Hierdoor kunnen jullie verspreid slapen op 1,5 meter afstand. 4 slaapkamers zijn met eigen sanitair. Bij bedden waar dat niet mogelijk is, maken we schotten ertussen zodat de 1,5 meter gewaarborgd wordt. De 18 persoonsslaapkamer wordt een 12 persoonsslaapkamer, er kunnen 6 personen in de nieuwe slaapkamer boven slapen.

Beneden in de eetkeuken hebben we de tafels op 1,5 meter afstand gezet, zodat iedereen afstand kan bewaren. (Tevens kunt u hier ook loungen wat boven in de nieuwe zitruimte ook mogelijk is) In de extra zitruimte boven, de huiskamer, is er ook genoeg ruimte, ook om de groep eventueel te splitsen met etenstijd etc. Er is in ons groepsverblijf  genoeg ruimte om afstand te houden van elkaar.

Bij de kranen hangt een protocol om je handen goed te wassen, tevens hangt er overal informatie om de richtlijnen te waarborgen. Hier zullen wij op toezien, zoals de overheid wenst.

 Op het terras buiten zetten we kleinere tafels  neer die op 1,5 meter afstand staan.