Slaapkamers

Lekker dromen in de Gouwe Droom

Vanwege de corona crisis wordt het groepsverblijf momenteel niet in zijn geheel verhuurd. Wel kunt u, het groepsverblijf beneden huren of 1 van de drie slaapkamers boven. Dit zijn de slaapkamers Rosario, Prominence en Negrita. Hieronder kunt u de kamers bekijken. Anders dan op de foto’s, staan er tijdelijk tafels en stoelen in de kamers, zodat u geen gebruik hoeft te maken van de gezamenlijke ruimtes.
Wilt u meer informatie of boeken, ga dan naar www.degouwestek.nl

Indeling slaapkamers

De Gouwe Droom beschikt over 5 slaapkamers, allemaal aangeduid met een tulpennaam. Beneden is er 1 grote slaapkamer, geschikt voor 18 personen en een 6-persoonskamer. Op de bovenverdieping bevinden zich drie 6-persoonsslaapkamers (met een trap te bereiken).

Elke kamer heeft een klein orientatie-lampje bij de deur. Deze kan uitgezet worden. Alle kamers hebben vloerverwarming, behalve kamer Rosario.

Op alle bedden ligt een kussen en een dekbed.

Slaapkamers beneden

Slaapkamers boven

De 6-persoonskamers boven beschikken over een twee persoonsbed (welke uit elkaar te schuiven is) en over 2 stapelbedden. Kamer ‘Rosario’ heeft 3 stapelbedden.
Elke kamer heeft eigen sanitair; een douche, wastafel en een apart toilet.
Let op: deze kamers huurt u niet standaard bij uw boeking. Het hangt van het aantal personen af of deze kamers erbij zitten. Wilt u gebruik maken van meer kamers dan het aantal personen waarmee u komt, dan kunt u dat tegen een meerprijs bijboeken.